Årets Kvalitetsbedrift 2021

Kjeldsberg Kaffe er kåret til Årets Kvalitetsbedrift 2021 av Rema 1000

Vi er kåret til Årets Kvalitetsbedrift 2021 av Rema 1000

Det er med stor stolthet vi mottar denne prisen fra Rema 1000 for vårt kvalitetsarbeid. Vi tror at vårt fokus på bærekraft, kvalitetsråvarer og godt håndverk er det som gjør at Kjeldsberg Kaffe vinner denne prisen.

All kaffe vi produserer er sertifisert av Rainforest Alliance eller Fairtrade. Dette bidrar til en bærekraftig drift i landene kaffen produseres, og at kaffebøndene har rettferdige vilkår.

Les mer om vårt ansvars- og bærekraftsarbeid her

For oss er det viktig at kaffens kvalitet er like god fra kaffebærene plukkes fra trærne til du står med en kopp rykende fersk Kjeldsberg-kaffe i hendene.

Prisen som Årets Kvalitetsbedrift 2021 tar vi med oss i ryggsekken når vi fortsetter vårt kvalitetsarbeid videre for å kunne tilby en kaffe som både smaker godt og føles godt å velge.

Dobbeltsertifisert kaffe

Sammen med Rainforest Alliance og Fairtrade jobber vi for en transparent og rettferdig verdikjede. Og i vårt sortiment finner du også kaffe som er dobbeltsertifisert. Den dobbeltsertifiserte kaffen er en økologisk kaffe laget av Arabica-bønner fra Colombia og Guatemala som er sertifisert med Debio og Fairtrade.

Det er en kaffe som er verdt å prøve med god sødme og et hint av karamell. Den finner du i butikkhylla som filtermalt og hele bønner.

Dobbeltsertifisert kaffe fra Kjeldsberg i filtermalt og hele bønner

Flere nyheter