Dyktige kokker velger Kjeldsberg Kaffe

Vi i Kjeldsberg er stolte av å være en del av matregionen Trøndelag. Helt siden 1856 har vi vært med å påvirke den trønderske smaken, og det vil vi fortsette å gjøre inn i fremtiden også.

Vi leter stadig etter samarbeidspartnere som deler vår lidenskap for kvalitet, smak og gode råvarer. Et samarbeid med laget som tilslutt skal forsvare Norges ære under Bocuse d’Or 2024, falt seg derfor helt naturlig.

Det er en sann glede å være med på å støtte, vise frem og heie på Team Norway Bocuse d´Or Europe 2024. Vi ønsker alle de 5 kandidatene til den prestisjetunge «Årets kokk»-konkurransen masse lykke til. Her representert av de to trønderne som skal være med og kjempe om den gjeve tittelen.

Vi heier, og gleder oss!

Når Bocuse d’Or Europe kommer til Trondheim i 2024 er det vinneren av Årets kokk 2023 som skal representere Norge.

Stiftelsen Norsk Gastronomi

Bocuse d’Or Norge drives av Stiftelsen Norsk Gastronomi, som bistår verdens beste kokker til glede for all norsk mat gjennom sitt konkurranse- og utviklingssystem. Stiftelsen organiserer den norske kvalifiseringskonkurransen Årets kokk, samt det norske teamets deltakelse i Bocuse d’Or Europa og verdensfinalen i Bocuse d’Or.

Gjennom Årets unge kokk og Årets Juniorkokk utvikles de yngre talentene, og gjennom prosjekter som Mat som forteller™ og nettverk blant ledende norske kokker bidrar stiftelsen med kunnskap og inspirasjon til alle matinteresserte i og utenfor Norge. Det norske «Bocuse-akademiet», Foreningen Årets kokk Akademiet, legger de faglige premissene for stiftelsens arbeid.

Flere nyheter