Om Kjeldsberg Kaffebrenneri

Kjeldsberg er et lokalt kaffebrenneri i Trondheim med lange tradisjoner og sterk lidenskap for kaffe. Med fokus på kvalitet, smak og gode råvarer har vi laget kaffe i seks generasjoner. Vi lever for å gi våre kunder den beste kaffeopplevelsen.

Kjeldsberg leverer kaffe til REMA 1000 og Bunnpris, samt store og små storhusholdningsbedrifter. For storhusholdning kan vi bistå med å skaffe den rette kaffemaskinen for kundens behov. Har du noen spørsmål eller ønsker råd om en god kaffeordning for din arbeidsplass, kan du ta kontakt med en av våre medarbeidere.

Kjeldsberg kaffe eies 50 % av REMA Industrier og 50% av Kjeldsberg Invest. Målet er ikke mindre beskjedent enn å bli best innen kaffe – både på kvalitet og pris.

Historien

Kjeldsberg hadde sin start helt tilbake i 1856 når Rasmus Flor Kjeldsberg åpnet sin første kolonialbutikk i Trondheim. Han startet sin søken etter kvalitetskaffen som har kjennetegnet Kjeldsberg kaffe helt siden da.

Kjeldsberg ble fast kunde hos Kaffebrenneriet Probat i 1960 og medeier i Probat i 1973, 24 år senere fusjonerte bedriftene og ble til Kjeldsberg Kaffebrenneri AS.

Allerede i 1979 innledet Kjeldsberg et samarbeid med Ole Reitan og sønnen Odd Reitan, som hadde vyer om å lage en landsdekkende franchisebasert butikkjede. De var i startgropa, men Kjeldsberg hadde tro på konseptet og ble etter hvert engrosleddet til Rema 1000-kjeden og Kjeldsberg kaffe fikk landsdekkende distribusjon.