Om Kjeldsberg Kaffebrenneri

Kjeldsberg er et lokalt kaffebrenneri i Trondheim med lange tradisjoner og sterk lidenskap for kaffe. Med fokus på kvalitet, smak og gode råvarer har vi laget kaffe i seks generasjoner. Vi lever for å gi våre kunder den beste kaffeopplevelsen med hver eneste kaffekopp.

Vår ambisjon er å være Norges mest ansvarlige kaffebrenneri.

En kaffereise gjennom generasjoner

Kjeldsberg hadde sin start helt tilbake i 1856 da Rasmus Flor Kjeldsberg åpnet sin første kolonialbutikk i Trondheim. Han startet sin søken etter kvalitetskaffen som har kjennetegnet Kjeldsberg kaffe helt siden da.

Kjeldsberg ble fast kunde hos Kaffebrenneriet Probat i 1960 og medeier i Probat i 1973, 24 år senere fusjonerte bedriftene og ble til Kjeldsberg Kaffebrenneri AS.

Allerede i 1979 innledet Kjeldsberg et samarbeid med Ole Reitan og sønnen Odd Reitan, som hadde vyer om å lage en landsdekkende franchisebasert butikkjede. De var i startgropa, men Kjeldsberg hadde tro på konseptet og ble etter hvert engrosleddet til Rema 1000-kjeden og Kjeldsberg kaffe fikk landsdekkende distribusjon.

Våre eiere

Kjeldsberg Kaffebrenneri eies 50% av Reitan Retail og 50% av Kjeldsberg Invest

Kirkens Bymisjon Trøndelag

Siden 2008 har vi et hatt et tett samarbeid med Kirkens Bymisjon Trøndelag hvor vi støtte de med kaffe og kaffebeger. Vi er veldig stolte over at det er Kjeldsberg-kaffe som serveres deres gjester.

Nidar Mokkabønner

Visste du at det er kaffe fra Kjeldsberg som brukes i Nidar Mokkabønner? Vi leverer kaffe direkte til sjokoladefabrikken i Trondheim, som produserer disse gode kaffebønne-sjokoladene.

I tillegg lager vi hvert år Sjokolademuseets Julekaffe som selges i Nidar Godtebutikk i Trondheim.