Storhusholdning

Klikk her for en oversikt over storhusholdnings-produktene (åpnes i ny fane).

Filtermalt

Våre beste kaffesorter fra Brasil, Colombia, Sentral-Amerika og Afrika, perfekt komponert for å gi en nydelig smaksharmoni. Dette er en god hverdagskaffe som passer til alle anledninger

250g  /  500g

Filtermalt Mørkbrent

En litt sterkere kaffe med rund, fyldig smak og god sødme. Den hemmelige blanding av kvalitetsbønner fra flere kjente kaffeland som Brasil, Afrika og Sentral-Amerika gir den spesielle Kjeldsberg-smaken.

250g

Kokemalt

Våre beste kaffesorter fra Brasil, Colombia, Sentral-Amerika og Afrika, perfekt komponert for å gi en nydelig smaksharmoni. Dette er en god  hverdagskaffe som passer til alle anledninger.

250g

Presskanne

Rund og fyldig kaffe med god sødme, med kaffesorter fra Brasil, Afrika og Sentral-Amerika. Den hemmelige blanding av kvalitetsbønner fra flere kjente kaffeland gir den spesielle Kjeldsberg-smaken.

250g

Hele bønner

Rund og fyldig kaffe med god sødme, med kaffesorter fra Brasil, Afrika og Sentral-Amerika. Den hemmelige blanding av kvalitetsbønner fra flere kjente kaffeland gir den spesielle Kjeldsberg-smaken.

225g

Økologisk Fairtrade kaffe

Arabicabønner dyrket i høyden, med utpreget syrlighet og aroma. Kaffen er dyrket på Fairtrade-sertifiserte farmer, på en økologisk og bærekraftig måte, uten bruk av kunstgjødsel eller sprøytemidler. Finnes både i filtermalt og hele bønner.

250g

Espresso Sumatra

Laget med økologiske kaffebønner fra Sumatra, som er kjent for sin rike, fyldige og komplekse smak. Dette er en sterk espresso med 4/5 i styrke, krydret smak og et hint av sjokolade.

10 kapsler

Lungo Arabica Blend

Dette er en Fairtrade og økologisk kaffe på sitt beste. De økologiske Arabica-bønnene er spesielt utvalgt for en god, sterk Lungo som setter i gang en kraftig smaksopplevelse. Den høye intensiteten fra de mørkrøstede bønnene gir en deilig smak med toner av krydder og mørk sjokolade, toppet med skum som gir en kremet konsistens.

10 kapsler

Lungo Colombia

Laget med kaffebønner fra Colombia med en velbalansert og elegant sitrusaroma. Colombia er kjent for kaffe av høy kvalitet, takket være de gode vekstvilkårene for kaffeplantene. Dette er en medium lungo med 3/5 i styrke.

10 kapsler

Dolce Gusto Americano

Kjeldsberg Americano er en fyldig og aromatisk kaffe med en søt og fruktig smak. Den er laget av Arabica-nønner av høyeste kvalitet som gir en ordentlig god kaffeopplevelse.

Kompatibel med Nescafé Dolce Gusto system.

16 kapsler

Dolce Gusto Cappuccino

Kjeldsberg Cappuccino er en kremet og fyldig kaffedrikk med en rund smak av sjokolade og et hint av søt karamell – på toppen får du et deilig mykt melkeskum. Dette er en kaffe av høyeste kvalitet, noe som gir deg en ordentlig god kaffeopplevelse.

Kompatibel med Nescafé Dolce Gusto system.

8 + 8 kapsler

pulverkaffe

200g pulverkaffe gir ca. 100 kopper nydelig kaffe – kjapt og enkelt.

200g

LANDET VÅRT
er FULLT av MENNESKER
SOM GJØR en ORDENTLIG
viktig JOBB

– og vi gjør alt vi kan for å
gi dem ordentlig god kaffe

UA-101794396-1