Kaffe på vent hos Annas

Tirsdag 11. april 2013

Etter å ha lest artikkelen om Annas, og konseptet "kaffe på vent" i Adresseavisen, måtte vi ta turen dit for å inspisere plassen, men ikke minst for å sjekke hvordan kaffen smakte.

anna1

I februar 2012 åpnet Anna sin egen kafe, med navnet “Annas” som ligger på Bakklandet i Trondheim. Annas er en annerledes kafe med åpent kjøkken, ujålet interiør og mange morsome detaljer. Her kan man sitte i flere timer og observere innsiden av kafeen. Kundene er mange og ulike. Det er en sjarmerende liten kafe med mye godt innhold, som har funnet sin rette plass her på Bakklandet.

Anna

Anna lager og serverer god mat og drikke med ordentlige økologiske råvarer. Anna kunne fortelle oss at alt er hjemmelaget og økologisk, også vin og øl. Kaffen kjøper hun fra Trondheim Kaffebrenneri, og denne dagen var det kaffe fra Guatemala som sto på menyen. Vi kjøpte kaffe til oss selv og la selvfølgelig også to på vent, som samtidig ble notert på den store “Kaffe på vent” tavla.
Tommel opp for kaffen! Ordnetlig god traktekaffe, rett fra kolben og på kanna. Gunn og jeg godkjente fort kaffe og bakverk.

kaffepavent

14 kaffe på vent er notert – får håpe noen stikker innom å varmer seg på en kopp snart.